Voor retailers

Grow your own: eenvoudig en duurzaam

Bij Braam Group bieden we innovatieve producten en kweekconcepten, ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde tuinier. Onze duurzame en gebruiksvriendelijke producten maken het eenvoudig om thuis je eigen verse groenten, kruiden en bloemen te kweken. We bieden retailers ook de mogelijkheid van private labeling, zodat onze oplossingen geschikt zijn voor elk winkelschap.

Welkom bij Braam Group!

Bij Braam Group staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige kokospotgrondproducten voor zowel de professionele markt als de retail. Onze producten maken het kweken van planten eenvoudig en efficiƫnt, of het nu voor de professionele teelt in de kas of thuis in uw vensterbank is.

Uitgelichte producten

Hoe werkt het?

Cocopress pluggen zijn kweekpluggen gemaakt van geperst kokosgruis, verpakt in een biologisch afbreekbare papieren huls. Deze kweekpluggen zwellen op wanneer ze worden bevochtigd, waarna er een stabiele en voedzame basis ontstaat voor jonge planten. Ze houden het vocht goed vast en hebben een goede luchtcirculatie, wat cruciaal is voor gezonde wortels. Deze kweekpluggen zijn:

  • gebruiksvriendelijk
  • biologisch afbreekbaar
  • beschikbaar in verschillende maten en samenstellingen

Doe het zelf

Eenvoudig in gebruik

Met meststoffen

Standaard 3-4 weken voor een goede start

Vele maten

Altijd een passende oplossing

Duurzaam

Vriendelijk voor ons milieu

Maatwerkoplossingen

Met onze klanten en partners streven we naar de beste kweekoplossingen voor de consument. Door in te spelen op de nieuwste markttrends, blijven we voortdurend innoveren en zetten we ons in voor duurzaamheid. Samen maken we het verschil in de wereld van tuinieren.

Private label

Bij Braam Group bieden wij onze klanten de flexibiliteit om onze hoogwaardige kweekproducten ook onder hun eigen merknaam te laten produceren. Op verzoek kunnen wij onze producten in private label leveren, zodat u uw eigen merk kunt versterken en uw klanten unieke, op maat gemaakte oplossingen kunt bieden.

Onze projecten

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van antwoorden en informatie.

Moestuintjes spaaractie bij Albert Heijn

Een succesvolle campagne waarbij consumenten hun eigen moestuintje konden kweken met behulp van onze kokosproducten.

IKEA Cocos Tablet Private Label

Een speciaal voor IKEA ontwikkeld product dat klanten helpt bij het eenvoudig en duurzaam kweken van planten thuis.

Woolworth spaaractie moestuintjes

Een vergelijkbare spaaractie als bij Albert Heijn, gericht op het stimuleren van thuis tuinieren bij Woolworth-klanten.

Catalogus

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van antwoorden en informatie.